FRITERIE PAR HASARD AMSTERDAM CEINTUURBAAN

FRITERIE PAR HASARD AMSTERDAM CEINTUURBAAN Bourgondische friterie met zelfgemaakte snack en sauzen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 84 beoordelingen
13 okt 2019 om 18:18 Er zat een haar in de saus en de patat was niet zout
13 okt 2019 om 9:14 Op tijd bezorgd, ondanks regen. Kroketten heerlijk als altijd.
6 okt 2019 om 15:58 De hamburger was aan beide kanten zwart verbrand wat ik merkte door de geur voordat ik een hap nam. Dat heb ik eraf gesneden maar eigenlijk had deze hamburger niet bezorgd mogen worden.
22 sep 2019 om 19:52 De bezorging duurde meer dan een uur en 1 deel vd bestelling was vergeten. De friet en burger waren goed.
16 aug 2019 om 21:33 Helaas koud, en een grote portie friet was het zeker niet
8 aug 2019 om 21:16 Simpele vegan burger 2x niks bijzonders en 1x grote Friet laatste restant in frietbak waarschijnlijk. Hoge verwachting maar dat heeft niets opgeleverd, Kortom super teleurstellend!
6 aug 2019 om 13:34 They send small fries in stead of big , i called and they told me they ll refund me but they didnt and now they say they know nothing .
5 aug 2019 om 20:51 Gemarineerde kippendijen klonk heerlijk, maar kreeg een soort nuggets die smaak nog kraak hadden en bestonden uit meer beslag dan kip. Ook de friet was matig. Erg kleine porties ook. Geen aanrader.
2 aug 2019 om 15:40 Afhandeling prima verzorgd
18 jul 2019 om 20:44 Kreeg verkeerde bestelling en er werd verteld dat ik gewoon thuisbezorgd moest bellen voor me geld terug
8 jul 2019 om 22:04 Misschien doen me smaakpapillen gek ivm zwangerschap, ik had zo een zin in een patatje oorlog. Nou viel zwaar tegen, geen zout je kreeg het wel mee geleverd maar het is veel lekkerder in de patat, de patat smaakte ook niet lekker in vers olie gebakken.
8 jul 2019 om 14:05 4,50 fries should be perfect, so I am expecting higher quality than I'm getting. As you read in earlier reviews. Par Hasard has difficulties in delivering on time. My pick-up guy had to wait over 15 mins to pick up my order. Ordered well in advance