FRITERIE PAR HASARD AMSTERDAM CEINTUURBAAN

FRITERIE PAR HASARD AMSTERDAM CEINTUURBAAN Bourgondische friterie met zelfgemaakte snack en sauzen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 80 beoordelingen
16 aug 2019 om 21:33 Helaas koud, en een grote portie friet was het zeker niet
8 aug 2019 om 21:16 Simpele vegan burger 2x niks bijzonders en 1x grote Friet laatste restant in frietbak waarschijnlijk. Hoge verwachting maar dat heeft niets opgeleverd, Kortom super teleurstellend!
6 aug 2019 om 13:34 They send small fries in stead of big , i called and they told me they ll refund me but they didnt and now they say they know nothing .
5 aug 2019 om 20:51 Gemarineerde kippendijen klonk heerlijk, maar kreeg een soort nuggets die smaak nog kraak hadden en bestonden uit meer beslag dan kip. Ook de friet was matig. Erg kleine porties ook. Geen aanrader.
2 aug 2019 om 15:40 Afhandeling prima verzorgd
18 jul 2019 om 20:44 Kreeg verkeerde bestelling en er werd verteld dat ik gewoon thuisbezorgd moest bellen voor me geld terug
8 jul 2019 om 22:04 Misschien doen me smaakpapillen gek ivm zwangerschap, ik had zo een zin in een patatje oorlog. Nou viel zwaar tegen, geen zout je kreeg het wel mee geleverd maar het is veel lekkerder in de patat, de patat smaakte ook niet lekker in vers olie gebakken.
8 jul 2019 om 14:05 4,50 fries should be perfect, so I am expecting higher quality than I'm getting. As you read in earlier reviews. Par Hasard has difficulties in delivering on time. My pick-up guy had to wait over 15 mins to pick up my order. Ordered well in advance
4 jul 2019 om 19:44 Top!
10 jun 2019 om 18:42 Voor de derde x op rij wat besteld en weer geen drinken erbij gekregen.Elke x gaat er iets mis of word het langer dan verwacht. Jaren zelf in een frituur gewerkt en daar werkte je 9 bestellingen weg in 8 min , een simpel frietje is geen 60 min wachttijd.
22 mei 2019 om 17:23 Vriendelijke snuiter Omar! eten top. goed warm. saus kunnen jullie minder van doen, meer dan genoeg in zon grote bak. ;)
31 mrt 2019 om 20:57 Friet was terminste 3 keer gefrituurd. Droog